PostModern SRL

Panouri solare

Serviciile noastre:

Proiectarea Compania de inginerie PostModern efectuează proiectarea și montarea panourilor solare. Fiecare proiect este conceput în mod individual, în funcție de specificul spațiilor, parametrii echipamentului conectat, numărul de consumatori, localizarea panourilor și în dependență de alți factori influienți. Inginerii companiei realizează și proiectarea centralelor solare, care sunt rentabile datorită posibilității acestora de a reduce semnificativ costul fiecărui kilowatt.
AuditUn audit oportun permite dezvăluirea problemelor tehnice care nu pot fi observate de către consumatorul de rând, ceea ce asigură prevenirea unei funcționări defectuoase a echipamentului. Specialiștii PostModern sunt echipați cu un set complet de instrumente pentru măsurarea tuturor parametrilor tehnici posibili a diferitor elemente ale sistemului. Asistență tehnică la cel mai înalt nivel.
Montarea specialiștii PostModern efectuează montarea panourilor solare „la cheie”. Autorizațiile și aprobările documentare existente ne permite să instalăm panourile solare cu cele mai diverse dimensiuni, scopuri și parametri. Montarea se realizează în deplină conformitate cu standardele tehnice și documentația de proiectare.
DeservireaSistemul bateriilor solare necesită curățare periodică, care trebuie să fie realizată la cel mai înalt nivel profesional. În plus, echipamentul instalat necesită inspecție periodică, aceasta asigură o funcționare fiabilă. Compania PostModern efectuează toate tipurile de întreținere și reparații ale panourilor solare.

Noi propunem:

Ajutor în selectarea elementelor și componentelor necesare
Echipament de la producători renumiți
Condiții excelente pentru instalarea panourilor
Conectarea obiectelor cu diverse utilizări
Abordare individuală în proiectare
Soluții bine gândite pentru panourile solare

Avantajele colaborării cu noi:

Piese de schimb cu o disponibilitate ridicată pe stoc
Respectarea strictă a condițiilor contractuale
Calitatea garantată a muncii efectuate
Luarea în considerare a dorințelor clientului
Respectarea condițiilor contractuale
Verificări periodice ale bunei funcționări a echipamentului

Cautaţi Solutii Ingineresti ... Vă suntem la dispoziţie

CONTACTE