PostModern Engineering Company > Services > Climatizarea teraselor

Proiectare:
Compania de inginerie PostModern efectuează proiectarea, instalarea și întreținerea profesională a sistemelor de climatizare externă. Posibilitatea de a reduce temperatura aerului într-un spațiu deschis, fără îndoială, va interesa proprietarii de terase, verande, restaurante, terenuri de sport și alte spații deschise. Proiectarea competentă va asigura distribuția corectă a aerului răcit în zone limitate locale la temperaturi ridicate ale aerului de afară.
Instalare: Echipamentul instalat de către experții PostModern, funcționează pe principiul strivirii sub presiune a picăturilor de lichid. Ca urmare a procesului termodinamic petrecut, particulele de apă se evaporă instantaneu, reducând temperatura cu 15 sau mai multe grade. Instalația bine făcută, contribuie la condiții confortabile în spațiul alocat, precum și faptul că acesta este saturat cu umiditatea necesară.
Întreținere: Întreținerea sistemelor de climatizare externă pentru terase, se efectuează de către specialiștii PostModern la un nivel tehnic înalt. Se face o evaluare a funcționării sistemului, se întreprind măsurătorile necesare, oferind sugestii rezonabile pentru optimizarea funcționării acestuia. Verificările periodice privind starea tehnică a sistemului de climatizare exterioară a teraselor, cel mai bine favorizează funcționarea sa îndelungată și fără întrerupere.

Noi propunem:

Crearea unei atmosfere confortabile pe terase, verande și alte spații exterioare
Echipamente de calitate de la branduri bine-cunoscute
Scăderea efectivă a temperaturii în spațiile exterioare limitate
Respectarea condițiilor contractuale
Confirmare garantată a tuturor lucrărilor
Deservire completă

Avantajele colaborării cu noi:

Obținerea unor soluții complexe
Sortiment variat de echipament și personalizat pentru fiecare locație
Ingineri cu experiență în domeniu
Interesul pentru o cooperare pe termen lung
Asigurăm asistența tehnică permanentă
Instalare competentă pentru tot felul de spații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cautaţi Solutii Ingineresti ... Vă suntem la dispoziţie

CONTACTE