PostModern Engineering Company > Services > Alimentarea cu apă și canalizarea
Postmodern SRL Sisteme Ingineresti

Alimentarea cu Apă şi Canalizare

Serviciile noastre:

Canalizarea internă Destinația sistemului de canalizare internă este recepția și scurgerea apei uzate în cel mai apropiat canal al rețelei externe. În funcție de tipul spațiului și de caracteristicile de exploatare, canalizarea internă poate fi gospodărească, industrială, combinată și furtună. Instalarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare în interiorul clădirii se realizează, de obicei, la etapa de construcție a clădirii.
Sistemul de canalizare externă combină în sine puțuri de canalizare, țevi, dispozitive de drenaj și alte obiecte situate în afara clădirilor. Sarcina sa principală este deversarea apelor din canalizarea internă către instalațiile de tratare. Instalarea sistemelor de canalizare de acest tip este realizată, la fel, și de către specialiștii PostModern.
Proiectarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare, permite distribuirea corespunzătoare a tuturor elementelor acestor rețele, asigurându-se astfel, o bună funcționare a lor pe viitor. Inginerii de la PostModern iau în considerare multe dintre cele mai mici detalii care par a fi nesemnificative în dezvoltarea proiectului. Proiectul include schema de conectare, dimensiunile, materialele recomandate, precum și alte informații utile.
Instalarea corectă a sistemului de alimentare cu apă și canalizare trebuie efectuată numai în conformitate cu proiectul aprobat. Tehnicienii PostModern pot oferi o mulțime de metode de instalare pentru orice sistem, dar cel mai mare rezultat este obținut printr-o ordine succesivă de acțiuni. Specialistii nostri pot realiza instalarea sistemului de aprovizionare cu apa și canalizare pentru orice tip de cladire, incepind cu case mici până la cladiri industriale de dimensiuni mari.

Noi propunem:

Executarea în cel mai scurt timp posibil
Dezvoltarea și instalarea corespunzătoare a sistemului de alimentare cu apă
Conformarea tuturor documentelor
Proiectarea și instalarea oricărui sistem de canalizare
Executarea profesională a oricărui proiect tehnic
Înlocuirea și modificarea sistemelor existente

Avantajele colaborării cu noi:

Portofoliu bogat de lucrări implementate cu succes
Posibilitatea unei cooperări pe termen lung
Calitate garantată a executării
Realizarea proiectului în termenul stabilit
Materiale de calitate și energo-eficiente
Service și mentenanță

Cautaţi Solutii Ingineresti ... Vă suntem la dispoziţie

CONTACTE