Proiectarea: Proiectarea bine concepută a sistemelor de încălzire contribuie la obținerea efectului maxim de funcționare a echipamentului de încălzire. Proiectul standard include în sine selecția echipamentului, specificația acestuia, selecția materialelor, schema de conectare a radiatoarelor, schema axonometrică și alte date importante. Compania de inginerie PostModern efectuează proiectarea sistemelor de încălzire în mod individual pentru fiecare.
Audit: Auditul sistemelor de încălzire vă permite să identificați deficiențele, uzura, defectele și alte probleme ale echipamentului utilizat. Eliminarea neconcordanțelor dezvăluite contribuie la reducerea semnificativă a plăților lunare, îmbunătățind în același timp calitatea încălzirii.
Montarea: Montarea sistemului de încălzire include în sine patru etape principale: pregătirea spațiului, instalarea echipamentului, conectarea elementelor într-un sistem unic și verificarea funcționalității acestuia. Montarea sistemelor de încălzire se realizează în strictă conformitate cu proiectul aprobat. Instalarea corectă a echipamentelor de încălzire acționează în mod direct asupra siguranței funcționării viitoare a acestuia.
Deservirea: Compania PostModern elimină toate tipurile de probleme legate de proiectarea, înlocuirea, instalarea și exploatarea ulterioară a sistemelor de încălzire. Orice lucrare de verificare, reparație și întreținere este efectuată numai de către specialiști cu experiență, care folosesc cele mai moderne echipamente și instrumente.

Noi propunem:

Cel mai bun echipament la un raport optim calitate-pret
Calitatea garantată a muncii efectuate
Pregătirea competentă a documentației proiectului
Respectarea necondiționată a termenilor contractuali
Profesioniști de înaltă calificare
Întreținerea sistemelor de încălzire de orice complexitate

Avantajele colaborării cu noi:

Rezolvarea problemelor sistemelor de încălzire o dată și pentru totdeauna
Eficiență în orice condiții
Lucru fiabil și de înaltă calitate
Asistența tehnică pe parcursul lucrărilor
Vizita gratuită a unui specialist cu experiență
Alegerea echipamentelor de încălzire ținând cont de dorințele și bugetul clientului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cautaţi Solutii Ingineresti ... Vă suntem la dispoziţie

CONTACTE