Postmodern SRL Sisteme Ingineresti

Aer Condiționat

Serviciile noastre:

Instalarea sistemelor de aer condiționat de toate tipurile, Compania de inginerie PostModern desfășoară o gamă completă de lucrări, care cuprind instalarea și întreținerea aparatelor de climatizare. De asemenea, specialiștii companiei efectuează proiectarea sistemelor de aer condiționat și selectarea competentă a tuturor echipamentelor necesare. La dispoziția clientului, compania oferă o gamă largă de echipamente climatice de calitate.
Montarea sistemelor de aer condiționatInstalarea aparatului de aer condiționat, precum și lucrările de demontare sunt efectuate exclusiv de specialiști cu experiență practică semnificativă. Alegerea corectă a locației pentru instalarea unităților interioare și exterioare, vă permite să profitați de toate avantajele echipamentul instalat. La finalizarea lucrărilor, se efectuează o testare obligatorie a sistemului instalat.
Transferul echipamentului Mutarea aparatului de aer condiționat poate fi necesar în mai multe cazuri. Pe lângă repararea și modificarea planului de amplas are, aparatul de aer condiționat este repoziționat atunci când mobilierul este mutat, când apar chiriași sau angajați noi, când trebuie mutat într-un spațiu apropiat etc. O eroare de reinstalare poate deteriora în mod semnificativ funcționarea echipamentului utilizat, care, cu toate acestea, este un fapt exclus pentru inginerii care lucrează la PostModern.
Întreținerea sezonieră,întreținerea sezonieră a ventilației și a aerului condiționat include, de obicei, pregătirea pentru perioada de iarnă sau de vară. În cursul acestor lucrări, intră curățarea filtrelor și schimbătoarelor de căldură, eliminarea drenajului, verificarea presiunii de lucru, diagnosticul echipamentelor electrice și o serie de alte servicii specializate. Datorită întreținerii sezoniere, echipamentul instalat funcționează cu o eficiență maximă.
Postmodern SRL Sisteme Ingineresti

Noi propunem:

Mutarea și reinstalarea echipamentului existent
Deservire în garanție și după garanție
Rapiditate în lucru
Raport optim calitate-preț
O gamă completă de lucrări de reparații și restaurare
Instalarea aparatelor de aer condiționat și de ventilare, de orice complexitate

Avantajele colaborării cu noi:

Diagnostic perfect al echipamentelor
Costul acceptabil al lucrărilor
Respectarea exactă a termenelor stipulate
Experiență bogată în domeniu
Asistență tehnică permanentă
Utilizarea celor mai bune materiale

Cautaţi Solutii Ingineresti ... Vă suntem la dispoziţie

CONTACTE