Proiectare:
Companie de inginerie Postmodern realizează proiectarea sistemelor de alimentare cu energie electrică de orice complexitate. Experiența și cunoștințele de profil permit specialiștilor noștri să desfășoare o proiectare competentă a sistemului de alimentare cu energie electrică în spațiile cu cele mai diverse utilizări. Proiectul în curs de dezvoltare include în sine sarcina tehică, selectarea dispozitivelor și a materialelor necesare, calculul puterii, proiectarea traseelor pentru cablu și alte lucrări de profil.
Audit: Auditul sistemelor de alimentare cu energie electrică se realizează odată cu plecarea la obiectul inspectat. Inginerii PostModern studiază documentația tehnică, efectuează măsurarea parametrilor rețelelor electrice și a echipamentului, măsoară nivelul iluminării, efectuează analiza stării elementelor rețelei electrice și alte lucrări. Rezultatele auditului efectuat conțin, de asemenea, recomandări pentru eliminarea neconcordanțelor constatate.
Montarea: Montarea sistemelor de alimentare cu energie electrică cuprinde o gamă largă de lucrări necesare pentru instalare, cablare corespunzătoare a liniilor electrice, panourilor electrice, invertoare, surse de alimentare neîntreruptibile, sistemele de control și alte elemente ale rețelei electrice. Materialele utilizate în procesul de lucru, instrumentele și echipamentul corespund în totalitate cu standardele existente. Specialiștii companiei au nivelul necesar pentru a avea acces la lucrările care urmează să fie efectuate.
Deservire: Întreținerea sistemelor de alimentare cu energie electrică este realizată de specialiștii PostModern atât în mod unic, cât și continuu. Acest serviciu combină întreținerea planificată și cea neplanificată, căutarea defecțiunilor, testarea eficienței rețelei, repararea și înlocuirea echipamentelor electrice, instalarea dispozitivelor de iluminat și multe alte lucrări. Clienților care au încheiat contracte de prestare servicii pe termen lung li se acordă condiții speciale.

 

Noi propunem:

Restaurarea funcționării normale a elementelor rețelei electrice
Conectarea corespunzătoare a oricărui echipament electric
Efectuarea lucrărilor în spațiile cu cele mai variate specializări
Montarea oricăror elemente ale rețelei electrice
Gamă completă de lucrări în sistemele locale de alimentare cu electricitate
Căutarea și eliminarea problemelor de alimentare cu energie stabilă

 

Avantajele colaborării cu noi:

Personal de înaltă calificare
Soluționarea rapidă a oricăror probleme tehnice
Ani de experiență în proiectare, instalare și reparare
O soluție personalizată pentru fiecare client
Deplasare gratuită a unui tehnician calificat
Axare pe o cooperare de lungă durată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cautaţi Solutii Ingineresti ... Vă suntem la dispoziţie

CONTACTE