Sistem de management și automatizare al clădirii

Consultare gratuită +373 78888755+373 78888755

+ Plecarea inginerului și întocmirea

unei estimări Gratuit

Lăsați o cerere pentru o consultare gratuită

Bugetarea și selectarea echipamentului

Mulțumesc! Mesajul dvs. a fost trimis cu succes

Eroare! Completați corect toate câmpurile.

Serviciile noastre:

ProiectareaCompania de inginerie PostModern realizează sisteme de automatizare pentru clădiri și case rezidențiale, industriale, comerciale și de altă destinație. Locaţia corectă a echipamentului face posibilă obținerea celor mai bune rezultate de management contribuind în același timp la funcționarea sigură și fără probleme a acestora. Scopul proiectului este automatizarea clădirii în totalitate sau separate pentru fiecare încăpere, precum și, a automatizării proceselor de producție. La fel, trebuie să remarcăm proiectarea sistemului pentru „casă inteligentă“, care vă permite să automatizați majoritatea proceselor obișnuite de uz casnic.
AuditAuditul se efectuează în scopul verificării corespunderii parametrilor echipamentului instalat, evaluarea performanței sale și starea tehnică. Auditul poate fi supus unor procese de automatizare tehnologice, și automatizarea sistemelor de alimentare cu apă, încălzire sau de canalizare, precum și orice alt sistem de comunicații interne de control automat. Compania PostModern dispune de toate echipamentele necesare pentru auditul de calitate a oricărui sistem de automatizare.
InstalareaInstalarea sistemelor automate se efectuează de către inginerii companiei PostModern în deplină conformitate cu specificul spațiului echipat. Instalarea corectă și funcționarea coerentă a diverselor elemente ale sistemului influențează în mod direct rezultatul proceselor controlate.Specialiștii companiei au experiență semnificativă în diferite sisteme de automatizare, inclusiv și pentru instalarea dispozitivelor cu gestionarea de la distanță.
ÎntreținereaÎntreținerea sistemelor automate se realizează folosind mijloace specializate de control. Pe lângă repararea şi înlocuirea pieselor uzate de sistem, inginerii companiei noastre realizează verificarea parametrilor echipamentelor privind conformitatea standardelor tehnice și operaționale. Cele mai bune rezultate pentru o funcționare de lungă durată și fără probleme se realizează la încheierea contractelor de întreținere permanentă.
Noi propunem:

Abordarea individuală a necesităților clientului
Echipamente de la cei mai buni producători
Un studiu aprofundat al tuturor componentelor sistemului
Deservire garantată
Instalarea sistemului „la cheie”
Cele mai noi tehnologii pentru sistemele de automatizare
Avantajele colaborării cu noi:

Soluții adaptate pentru orice obiecte
Mulți ani de experiență în instalarea diferitelor sisteme
Deservirea de către specialiști de înaltă calificare
Experiență bogată în domeniu
Îndepărtarea operativă a tuturor neconformităților
Consultanţă tehnică la telefon
Lucrările noastre:
Pentru a calcula costul, apelați direct la inginerul nostru +373 78888755 +373 78888755 Sau vom suna la un moment convenabil pentru dvs.

Mulțumesc!
Mesajul dvs. a fost trimis cu succes.

Eroare!
Completați corect toate câmpurile.