Întreținerea cazanului

Consultare gratuită +373 78888755+373 78888755

+ Plecarea inginerului și întocmirea

unei estimări Gratuit

Lăsați o cerere pentru o consultare gratuită

Bugetarea și selectarea echipamentului

Mulțumesc! Mesajul dvs. a fost trimis cu succes

Eroare! Completați corect toate câmpurile.

Serviciile noastre:

ProiectareaProiectarea cazangeriei de către specialiștii PostModern cuprinde o gamă largă de lucrări, inclusiv calcularea căldurii și a combustibilului, colectarea documentației originale de autorizare, prezentarea structurată a cerințelor și pregătirea documentației de proiect. De asemenea clientului i se oferă supravegherea autorului de către reprezentanții companiei în timpul realizării proiectului.
AuditAuditul efectuat de inginerii PostModern vă permite să optimizati lucrul echipamentului instalat. Funcționarea și întreținerea corectă a cazanelor nu este posibilă fără estimările realiste ale indicatorilor, obținute în timpul auditului. Experiența inginerilor noștri și echipamentele moderne specializate utilizate pentru audit permit evidențierea celor mai mici incoerențe tehnice.
MontareaMontarea echipamentelor necesare pentru cazangerie este efectuată de specialiștii PostModern în strictă conformitate cu reglementările în vigoare. Toate solicitările clienților sunt analizate, în primul rând, din punct de vedere al securității și a respectării normelor de funcționare. Atunci când se implementează idei terțe, compania își poate face propriile adaptări la proiect, coordonînd aceasta din timp, cu clientul.
DeservireaÎntreținerea cazanelor pe gaz și a altor echipamente necesare pentru cazangerie sunt produse de PostModern pe bază contractuală. Orice servicii și lucrări de reparație se efectuează în cel mai scurt timp posibil. În unele cazuri, compania oferă dispecerizarea la distanță a sistemelor de inginerie cu instalarea din timp a tuturor echipamentelor necesare.
Noi propunem:

Selectarea echipamentului corespunzător
Siguranța funcționării
Eliminarea operativă a situațiilor de urgență
Respectarea reglementărilor în vigoare
Evaluarea profesională a resurselor utilizate
Proiectarea, instalarea și întretinerea cazanului
Avantajele colaborării cu noi:

Cunoașterea excelentă a echipamentelor moderne de încălzire
Livrarea rapidă a pieselor de schimb necesare
Experiență de mulți ani în instalarea și întreținerea cazangeriilor
Evidența documentară a muncii efectuate
Ingineri calificați
Cunoștințe practice și experiență în repararea diferitelor sisteme
Lucrările noastre:
Pentru a calcula costul, apelați direct la inginerul nostru +373 78888755 +373 78888755 Sau vom suna la un moment convenabil pentru dvs.

Mulțumesc!
Mesajul dvs. a fost trimis cu succes.

Eroare!
Completați corect toate câmpurile.