Aer condiționat

Consultare gratuită +373 78888755+373 78888755

+ Plecarea inginerului și întocmirea

unei estimări Gratuit

Lăsați o cerere pentru o consultare gratuită

Bugetarea și selectarea echipamentului

Mulțumesc! Mesajul dvs. a fost trimis cu succes

Eroare! Completați corect toate câmpurile.

Serviciile noastre:

Instalarea sistemelor de aer condiționat de toate tipurileCompania de inginerie PostModern desfășoară o gamă completă de lucrări, care cuprind instalarea și întreținerea aparatelor de climatizare. De asemenea, specialiștii companiei efectuează proiectarea sistemelor de aer condiționat și selectarea competentă a tuturor echipamentelor necesare. La dispoziția clientului, compania oferă o gamă largă de echipamente climatice de calitate.
Montarea sistemelor de aer condiționatInstalarea aparatului de aer condiționat, precum și lucrările de demontare sunt efectuate exclusiv de specialiști cu experiență practică semnificativă. Alegerea corectă a locației pentru instalarea unităților interioare și exterioare, vă permite să profitați de toate avantajele echipamentul instalat. La finalizarea lucrărilor, se efectuează o testare obligatorie a sistemului instalat.
Transferul echipamentuluiMutarea aparatului de aer condiționat poate fi necesar în mai multe cazuri. Pe lângă repararea și modificarea planului de amplasAre, aparatul de aer condiționat este repoziționat atunci când mobilierul este mutat, când apar chiriași sau angajați noi, când trebuie mutat într-un spațiu apropiat etc. O eroare de reinstalare poate deteriora în mod semnificativ funcționarea echipamentului utilizat, care, cu toate acestea, este un fapt exclus pentru inginerii care lucrează la PostModern.
Întreținerea sezonierăÎntreținerea sezonieră a ventilației și a aerului condiționat include, de obicei, pregătirea pentru perioada de iarnă sau de vară. În cursul acestor lucrări, intră curățarea filtrelor și schimbătoarelor de căldură, eliminarea drenajului, verificarea presiunii de lucru, diagnosticul echipamentelor electrice și o serie de alte servicii specializate. Datorită întreținerii sezoniere, echipamentul instalat funcționează cu o eficiență maximă.
Noi propunem:

Mutarea și reinstalarea echipamentului existent
Deservire în garanție și după garanție
Rapiditate în lucru
Raport optim calitate-preț
O gamă completă de lucrări de reparații și restaurare
Instalarea aparatelor de aer condiționat și de ventilare, de orice complexitate
Avantajele colaborării cu noi:

Diagnostic perfect al echipamentelor
Costul acceptabil al lucrărilor
Respectarea exactă a termenelor stipulate
Experiență bogată în domeniu
Asistență tehnică permanentă
Utilizarea celor mai bune materiale
Lucrările noastre:
Pentru a calcula costul, apelați direct la inginerul nostru +373 78888755 +373 78888755 Sau vom suna la un moment convenabil pentru dvs.

Mulțumesc!
Mesajul dvs. a fost trimis cu succes.

Eroare!
Completați corect toate câmpurile.